Senest nyt Danmarks Sportsfiskerforbund

2017-06-25 20:22:29
Steelhead på børsteorm

Marie på otte år stod for dagens fangstDet var Marie Bang på otte år, der stod for dagens overraskelse, da hun var på fisketur sammen med sin far Johannes Bang lørdag den 24. juni.

De var taget til en af havnene på den nordsjællandske kyst for at fiske med bundtackle efter fladfisk, men det var en helt anden art, der havde smag for Maries børsteorm. Hun fangede nemlig en steelhead, som Johannes anslog til 1,5-1,8 kg.


læs mere

http://www.sportsfiskeren.dk/steelhead-paa-boersteorm
2017-06-25 20:06:07
Karper med historisk vingesus

”Sagnlandet” i Lejre Kommune bød i slutningen af maj måned på et par oplevelser, der lå lidt ud over det almindelige program, idet man havde valgt at sætte særligt fokus på fisk og fiskeri. Bredden af Videsø dannede rammen om “Sagnlandet går i fisk”.

læs mere

http://www.sportsfiskeren.dk/karper-med-historisk-vingesus
2017-06-25 19:59:30
Nyslynget Elverdamså

I maj måned blev det store vådgøringsprojekt syd for Holbækmotorvejen i Elverdams-ådalen blev skudt i gang og de første spadestik med de store gravemaskiner blev taget.

Det er mere end fem år siden, Tuse Å’s Ørredsammenslutning sad med rundt om bordet, da det store projekt var i planlægningsfasen.

læs mere

http://www.sportsfiskeren.dk/nyslynget-elverdamsaa
2017-06-25 11:40:38
Sommersjov på Øresundsakvariet

 Tania Lundberg Lykkegaard.Gennem hele sommeren byder Øresundsakvariet i Helsingør på aktiviteter, der alle har at gøre med livet nede under overfladen i sundet. Aktiviteterne spænder fra krabbefangst til snorkeldykning og henvender sig til både børn og voksne.

læs mere

http://www.sportsfiskeren.dk/sommersjov-paa-oeresundsakvariet-0
2017-06-25 10:27:31
Så blev der rent på kajen

LDer blev indsamlet over 100 kg affald ved Oceankajenørdag den 17. juni var der inviteret til affaldsindsamling på Oceankajen i Københavns nordhavn.


Den opfordring var der 10 mænd, kvinder og børn, der tog imod, og udstyret med handsker og affaldssække gik de i gang.

læs mere

http://www.sportsfiskeren.dk/saa-blev-der-rent-paa-kajen
2017-06-25 10:23:01
To multer på samme tur

Nicolai fik to multer på samme tur, begge fanget på en grøn BundskraberNicolai Paasch Eriksen fra Lolland benyttede sin fridag fredag den 23. juni til at tage ud for at fiske multer.
Det har han tidligere gjort med stor succes, men de senere år har han oplevet, at det er blevet sværere at finde dem rundt i det sydsjællandske område.

læs mere

http://www.sportsfiskeren.dk/to-multer-paa-samme-tur
2017-06-24 18:37:33
Stor sommertorsk på lavt vand

Lars Romby Nielsen fangede en sommertorsk på 13 kg den 20. juniDa turbåden Sandmanden var på Øresund tirsdag den 20. juni, blev der fanget pænt med fisk, men en enkelt var noget ud over det sædvanlige. Lars Romby Nielsen fangede nemlig en flot sommertorsk på 13 kg under drivfiskeri inde på 12-13 meter vand.

- Her fredag har vi også fået pænt med torsk, men kun op til 5 kg, fortæller skipper Jens Hartmann.

læs mere

http://www.sportsfiskeren.dk/stor-sommertorsk-paa-lavt-vand
2017-06-24 18:34:04
Festlig indvielse af genslynget Hover Å

Forleden indviede Ringkøbing-Skjern Kommune officielt det omfattende naturgenopretnings-projekt af den nedre del af Hover Å, der for nylig blev omtalt her på sitet.

Udvalgsformand for ”Land og vand”, Ole Kamp (V), var så begejstret for det flotte arbejde, at han spontant afsang Bruce Springsteen-klassikeren "The River"!

læs mere

http://www.sportsfiskeren.dk/festlig-indvielse-af-genslynget-hover-aa
2017-06-24 16:22:35
Nye gydepladser vækker stor opmærksomhed

I sidste uge lagde vi grus ud i det nedre del af Skravad Bæk ved Bjerregrav friskole med god hjælp fra elever fra friskolen – bækken er i øvrigt et fint tilløb til Skals Å, fortæller formand for Viborg Sportsfiskerforening, Jørgen Buch.
 
I dag fik vi så en lille video om projektet gjort færdig og lagt på facebook.

læs mere

http://www.sportsfiskeren.dk/nye-gydepladser-vaekker-stor-opmaerksomhed
2017-06-23 12:46:05
Dan Jørgensen fisker østersøtorsk - i din radio

I det ottende afsnit af ”Fisketegn” - Radio 24syvs nye radioprogram om lystfiskeri og mennesker, er det MF’er og tidligere fødevareminister, Dan Jørgensen, der er taget på fisketur på Østersøen med værten, Gordon P. Henriksen.

læs mere

http://www.sportsfiskeren.dk/dan-joergensen-fisker-oestersoetorsk-i-din-radio