12.02 -26.02.2011 
Dybhavsfiskeri i Atlanterhavet samt aktiv ferie rundt på øen
Min forsinkede sommerferie blev fejret i Puerto Rico på Gran Canaria, og havde en dejlig lejlighed på Hotel Blue Star
med udsigt over Atlanterhavet. Nød tilværelsen på en helt utrolig flot ø og vejret var med mig, sol fra en skyfri himmel. Vejret var så godt, så morgenmaden blev indtaget på terrassen.

Det var et turistparadis jeg besøgte med masser af gæster fra alle nationaliteter, specielt var der mange ældre som tilbringer flere måneder på øen; de har samme farve som negerne. Man regner med omkring 4 millioner turister om året, og øens befolkning er på 700.000.

Kom godt rundt på en øen på min lejede scooter og har besøgt de meste af øen og været en par ture i bjergene; der er utroligt smukt overalt. Mange af bjergvejene er for smalle til store busser, så man sender i stedet mange minibusser af sted i en lang række. Det ser sjovt ud og ligner på afstand en flok larver på udflugt.

Var 5 dage på havet og sejlede med Cavalier. På de sidste 2 ture havde jeg lært at fiske på 150 meter vand, fik en Rokke på 14 kg og en Bonito på 5 kg, så det var en flot premiere på dybhavsfiskeri.
Se flere billeder af Cavalier.

Det Canariske fiskekøkken er helt fantastisk og meget varieret, Tun, Sværdfisk, Boniti, Marlin, Languster, Blæksprutter og mange flere lækre fisk. Prisen for et lækkert  fiskemåltid er meget billig og taget i betragtning, at kun 35% af fiskene fanges af de lokale fiskere, resten er import.

      

      


Hotel Hotel Blue Star, og med udsigt ud over Atlanterhavet.
 


Morgenbillede med udsigt over havnen i Puerto Rico.
 


Udsigten fra hotellet mod havnebyen Mogan i horisonten.
 

På dagtur i bjergene, det højeste bjerg er 1.949 meter.
 

Ved Maspalomas findes øens eneste sandørken.
 

Mogan er en meget hyggelig fiskerby som ligger nord for Puerto Rico.
 

Det gode skib Cavalier som primært sejlede med.
 

Billeder af ankomst til havnen i Puerto Rico, de største fisk er Amberjack og de lidt mindre en Bonitoer.
 


En flot Stingray på 14 kg.