02.11.-06.12.2006
Den lange rejse "Down Under"

Det er ikke hver dag man får muligheden for 5 ugers ferie, opleve en flyvetur på 23 timer,  være 19.200 km fra Danmark, køre New Zealand  rundt i en 4W autocamper og tilbagelægge en distance på 5.869 km "i den forkerte side".

Må på alle måder sige, at det overgik selv mine vildste fantasier. Det var en naturperle som jeg kun havde hørt ganske lidt om og som byder på så meget i forhold til landets størrelse. Bjerge,  klippelandskaber, gletchere, vulkaner, tropisk klima, hvaler, sæler, delfiner, vinmarker, landbrug, fiskeri og en kæmpe træindustri. Og sidst men ikke mindst et venligt og imødekommende folkefærd som altid er parat til at hjælp en turist.

Det var også premiere i 5 ugers camperliv som jeg meget hurtigt fik ind i en god rytme, har prøvet lidt før i Sverige og Norge. Selve kørslen "i den forkerte side" gik også over al forventning, efter 2-3 dage var det blevet rutine og jeg fik kun 2 dyt på 5 uger, hvilket jeg syntes var flot.

Havde også fiskestangen med og fangede også et par Brown Trout, som blev tilberedt i camperen.

Brugte også en del tid i vinområderne på sydøen og var meget imponeret over kvaliteten af deres hvide vine, specielt deres Chardonnay vin. Priserne på vingårdene var fra 70 kr. og opefter, men var helt klart pengene værd.