Købt på tvangsaktion
Var på tvangsaktion første gang den 11.12.2008, og blev den højstbydende. Men BRF Kredit begærede en 2. tvangsaktion, i et førsøg på at opnå en højere pris.
Var med begge gange - det var ret nervepirrende, men 21.01.2009 var lykkens gang, købte dette skønne sommerhus til knapt halv pris. Adressen er Plantagevej 4, 4583 Sjællands Odde. Se billeder.

 

Huset udlejes gennem Novasol - Se kalender
 

xxxx


Flot og gennemført EBK fritidshus i bedste materialer
Fritidshuset, der har et bebygget areal på 70 m² er opført i 2008 i sort træbeklædning, støbt sokkel med lavenergiruder og sorte cementtagsten. Huset er isoleret til helårsbrug.

Grunden er beliggende på Gniben, Sjællands Odde, med 600 meter til både Sejerøbugten og Kattegats brusende bølger, på en 1.226 m² hyggelig naturgrund med ældre beplantning.

Huset indeholder overdækket indgangsparti, entre, værelse, soveværelse, lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme, åbent køkken samt opholdsstue med godt lysindfald fra stort sydvendt vinduesparti, kontor, brændeovn og udgang til delvis overdækket træterrasse.

Flotte fyrretræs plankegulve i alle opholdsrum, endvidere hvide gipsvægge og lyse ludbehandlede profilbrædder til kip i loftet hvilket giver huset et særdeles lyst og indbydende præg.
Endvidere carport med tilhørende redskabsskur.