Hans-Henrik Topp -  er navnet - også kaldet "hatten"
-  inspireret af mine initialer HAT, og er 71 år.

Har arbejdet 39 år i Hafnia & Codan Forsikring i København til 07.11.2007, hvor jeg gik på pension. Har haft rigtig mange spændende job indenfor salg, kunderådgivning, pension, marketing, uddannelse samt forskellige job indenfor IT, heraf 22 år som chef.
IT har altid haft min store interesse.

Mit sidste job var Nordisk Supportchef hos Codan og Trygg-Hansa i Sverige & Norge, samt de Baltiske land.

Nogle af mine store interesser har altid været sportsfiskeri i ind- og udland, brygning af bitter og dram samt natur og friluftsliv. Hertil kommer en store interesse for god mad, vin og specialøl, hvilket jeg bruger meget mere tid på nu hvor jeg er blevet pensionist.
Skal lære at fremstille ost og alle former for pølser, helt fra bunden.

Har også den passion, at jeg elsker alt om flyvning samt er medlem af DC-3 vennerne. Her er jeg jævligt ud at flyve med deres gamle DC-3 fra april 1944.

Elsker at rejse og opleve verden udenfor "vores lille land", det giver mig stor værdi og indhold i tilværelsen. Så er det skønt med et godt fotografiapparat ved hånden, så man er i stand til at fast holde alle ens oplevelser; fotografering har været min hobby i 40 år.

Har en meget stor kærlighed til Grønland som jeg har besøgt 9 gange med telt og fiskestang, og har oplevet alle byerne på vestkysten, bortset fra Thule.

Og en af målsætningerne fra min mange IT år: "Samspillet mellem mennesket og pc'en og hvordan teknikken kan bruges effektivt i hverdagen". Dette fortsætter jeg med som pensionist.

Har også et fritidsjob som promotionmedarbejder. I øjeblikket har jeg en kontrakt med Bryggeriet Skovlyst og besøger supermarkeder i Vestsjælland.
Hertil kommer udstillinger og messer overalt i Danmark, hvor jeg præsenterer deres specialøl produkter.
Har tidligere haft samme job hos GB Bryggeriet i Roskilde.

Er også blevet sommerhus udlejer på Sjællands Odde, hvilket jeg syntes er en dejlig oplevelse. Er glad for de mange positive evalueringer om mit dejlige hus.

Har det sidste års tid hjulpet flere i gang med deres hjemmeside. Har på det seneste været med til at relanceret en eksisterende hjemmeside hos Herodes Brygklub.

"Sidste skud på stammen" er mit nye drivhus som jeg har ønsket mig i mange år. Det bliver rigtig spændende at prøve kræfter med.