PC Tips & Tricks
De fleste nyheder henter jeg hos PC World, og alt hvad jeg skriver om har jeg selv installeret og afprøvet på mine pc'ere, både Windows 7 & 10; og det fungerer perfekt.
God fornøjelse. Håber du kan bruge noget af det jeg har fundet, men jeg kan selvfølgelig ikke påtage mig noget ansvar for brugen af de omtalte programmer på din egen pc'er.


 

Free Opener
Download smart "dåseåbnerprogram". Hader du også at modtage filer, som du ikke kan åbne? Så skal du prøve et smart program, der fungerer som dåseåbner og skræller låget af selv de mest besværlige filer.
Læs mere.

 

Gratis kalender
Hvorfor smide penge efter en oversigtskalender når du selv kan opbygge din en kalender med valg af indhold og grafik og derefter pinte den ud. Se hvordan du gør.

Prøv her.
 

Autostitch
Skab dit eget panorabillede, brug Autostich. Hvad nu, hvis dit kamera kunne se alt, hvad du kan se?
Et panorama billede skabes ved at tage en række billeder med et almindeligt kamera, og derefter "klister" dem sammen til et billede med en meget større synsfelt.
Autostitch er utrolig nemt at bruge. Du vælger de fotos der skal bruges og Autostitch klarer resten. Læs mere.

 

Outlook
Hvis du gemmer alle din mails, har du sandsynligvis en lind strøm af bilag, der optager unødig plads på din mailserver. Du lærer, hvordan du renser Outlook for pladskrævende bilag. Læs mere.